Om Oss

 

 

VÅR MÅLSÄTTNING ÄR ATT VARA BRANSCHLEDANDE.

 

 

Plan b Bevakning AB är ett av Länstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag. Vi är idag verksamma i Storgöteborg, Norra Halland, Värmland samt Jönköping.

 

Vi är specialiserade på bevakning och civila kontrolltjänster i publika miljöer. Vår kärnverksamhet är civil butikskontroll. Vi har som målsättning att vara branschledande. Vi handplockar därför vår personal. Vår personal har god kunskap och i de allra flesta fall flerårig erfarenhet av att jobba med dessa frågor. Detta gör att vi kan leva upp till krav om en trygg och professionell samarbetspartner i säkerhetsfrågor.

 

Vi är anslutna till Transportföretagen Säkerhetsföretagen och innehar kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet, Unionen och Ledarna. Vi är även medlemmar i branschorganisationerna BYA och Säkerhetsbranschen.

REFERENS -

KUNDER

 

Plan b levererar civila bevakningstjänster till Axfood och KD Apotek i Göteborg och Västra Götalandsregionen. Kontakta oss gärna för ytterligare referenser.

Arbeta Hos Oss

 

 

Som väktare på Plan b Bevakning AB kommer du ingå i ett arbetslag med kunniga och engagerade medarbetare. Därför ser vi att du har erfarenhet och goda kunskaper gällande butikskontroll och lagstiftning inom bevakning i detaljhandeln och publika miljöer. Vi lägger dessutom stor tonvikt vid att våra väktare uppträder förtroendeingivande och professionellt i sitt yrkesutövande.

 

VILL DU ARBETA PROFESSIONELLT MED SÄKERHETSFRÅGOR I EN UTMANANDE OCH STIMULERANDE MILJÖ?

 

Vi tar emot spontanansökningar från dig som är intresserad av att arbeta på Plan b Bevakning AB. Bifoga efterfrågade intyg och utbildningsbevis samt personligt brev.

Plan b Bevakning AB

Backa Bergögata 4a

422 46 Hisings Backa

Ring oss:

031 - 52 41 11

Email:

info@planbbevakning.se